Az INTERMAS EASTERN EUROPE Kft.-ről:

Az INTERMAS csoport Európa legnagyobb műanyagháló gyártója, a spanyol mellett francia és olasz gyártóbázissal is rendelkezik.

Az INTERMAS EASTERN EUROPE Kft. a spanyol INTERMAS cégcsoport kelet- és közép-európai kereskedelmi és logisztikai központja.

A cég székhelye Albertirsa, 50 km távolságra Budapesttől, Magyarország és Közép-Európa logisztikai központjában fekszik. Ez teszi lehetővé számunkra a gyors és hatékony szállításokat a hazai és a közép-európai vevőink részére rövid határidővel.

Az INTERMAS EASTERN EUROPE Kft. szakértő és több nyelvet beszélő munkatársai jól ismerik és értik a helyi vevők és felhasználók igényeit. 183 m² irodában működik a kereskedelmi részleg és a vevőszolgálat, melyhez csatlakozik 408 m² üzemcsarnok és három raktárépület 2475 m² területen. Az INTERMAS kiskiszerelő és gyártó kapacitásának egy része az IEE létesítményeiben működik.

Az INTERMAS összes piaci területén (mezőgazdaság, kertgazdálkodás, ipar, építőmérnöki alkalmazások, csomagolástechnika, építőipar és vízkultúra) dolgozunk, de különös hangsúlyt fektetünk a kertészeti és mezőgazdasági alkalmazásokra, valamint kiemelten a barkács áruházi jelenlét fejlesztésére. Az Intermas egyike a legnagyobbaknak a kertgazdálkodási piaci szereplők között, köszönhetően a folyamatos piackutatásnak és termékfejlesztésnek, ami megnyilvánul abban is, hogy minden évben minimum 20 új termékkel jelentkezünk a kertészeti katalógusunkban.

Szakembergárdánkkal továbbra is arra törekszünk, hogy a folyamatosan bővülő termékválasztékkal, a legmagasabb minőségi színvonalon, a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önöknek.
Szabó Péter

ügyvezető