Az NORTENE HOME DEPOT EASTERN EUROPE Kft.-ről:

Az CATRALGROUP csoport Európa  legnagyobb műanyagháló gyártója, a spanyol mellett francia és olasz gyártóbázissal is rendelkezik.

Az NORTENE HOME DEPOT EASTERN EUROPE Kft. a spanyol CATRALGROUP cégcsoport kelet- és közép-európai kereskedelmi és logisztikai központja.

A cég székhelye Albertirsa, 50 km távolságra Budapesttől, Magyarország és Közép-Európa logisztikai központjában fekszik. Ez teszi lehetővé számunkra a gyors és hatékony szállításokat a hazai és a közép-európai vevőink részére rövid határidővel.

Az NORTENE HOME DEPOT EASTERN EUROPE Kft. szakértő és több nyelvet beszélő munkatársai jól ismerik és értik a helyi vevők és felhasználók igényeit. 183 m² irodában működik a kereskedelmi részleg és a vevőszolgálat, melyhez csatlakozik 408 m² üzemcsarnok és három raktárépület 2475 m² területen. Az INTERMAS kiskiszerelő és gyártó kapacitásának egy része az NORTENE HD EE létesítményeiben működik.

Az NORTENE HOME DEPOT összes piaci területén (mezőgazdaság, kertgazdálkodás, ipar, építőmérnöki alkalmazások, csomagolástechnika, építőipar és vízkultúra) dolgozunk, de különös hangsúlyt fektetünk a kertészeti és mezőgazdasági alkalmazásokra, valamint kiemelten a barkács áruházi jelenlét fejlesztésére. Az Intermas egyike a legnagyobbaknak a kertgazdálkodási piaci szereplők között, köszönhetően a folyamatos piackutatásnak és termékfejlesztésnek, ami megnyilvánul abban is, hogy minden évben minimum 20 új termékkel jelentkezünk a kertészeti katalógusunkban.

Szakembergárdánkkal továbbra is arra törekszünk, hogy a folyamatosan bővülő termékválasztékkal, a legmagasabb minőségi színvonalon, a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önöknek.
Szabó Péter

ügyvezető