Az INTERMAS csoport Európa legnagyobb műanyagháló gyártója, a spanyol mellett francia és olasz gyártóbázissal is rendelkezik.

Az INTERMAS EASTERN EUROPE Kft. a spanyol INTERMAS cégcsoport kelet- és közép-európai kereskedelmi és logisztikai központja, mely 2008. április 1-én alakult.
A cég székhelye Albertirsa, 50 km távolságra Budapesttől, Magyarország és Közép-Európa logisztikai központjában fekszik. Ez teszi lehetővé számunkra a gyors és hatékony szállításokat a hazai és a közép-európai vevőink részére rövid határidővel.
Az INTERMAS EASTERN EUROPE Kft. szakértő és több nyelvet beszélő munkatársai jól ismerik és értik a helyi vevők és felhasználók igényeit. 183 m² irodában működik a kereskedelmi részleg és a vevőszolgálat, melyhez csatlakozik 408 m² üzemcsarnok és öt raktárépület 4000 m² területen. Az INTERMAS Group kiskiszerelő és gyártó kapacitásának egy része az IEE létesítményeiben működik.
Az INTERMAS összes piaci területén (mezőgazdaság, kertgazdálkodás, ipar, építőmérnöki alkalmazások, csomagolástechnika, építőipar és vízkultúra) dolgozunk, de különös hangsúlyt fektetünk a kertészeti és mezőgazdasági alkalmazásokra, valamint kiemelten a barkács áruházi jelenlét fejlesztésére. Intermas Group egyike a legnagyobbaknak a kertgazdálkodási piaci szereplők között, köszönhetően a folyamatos piackutatásnak és termékfejlesztésnek, ami megnyilvánul abban is, hogy minden évben számos új termékkel jelentkezünk a kertészeti katalógusunkban.
Szakembergárdánkkal továbbra is arra törekszünk, hogy a folyamatosan bővülő termékválasztékkal, a legmagasabb minőségi színvonalon, a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önöknek.

Szabó Péter

Ügyvezető